Get Adobe Flash player

Luister binnenkort weer naar Behind the grooves


listen with Window Media Player   listen with Winamp   listen with iTunes   listen with RealPlayer

Vrijdag 1 maart: "The Legacy Edition"

Letterhoogte:

Vrijdagavond 1 maart is het weer zo ver. We hebben toch weer een bijzondere dikke platentas klaargezet. We gaan het komende vrijdag muzikaal weer naar een hoog niveau brengen tijdens de Legacy Edition. Voor de mensen die het nog niet wisten: De Legacy Edition is een speciale uitzending van Behind The Grooves zoals het was vóórdat het format veranderde in 2009, ná de personeelswisseling.

Het eerste uur was altijd gereserveerd voor bekende(re) nummers, albumtracks en toegankelijke(re) 80's classics (zonder plat of afgezaagd te worden). Het tweede uur was meer dansvloergericht, met nummers die in de grote Amerikaanse clubs werden gedraaid. Het derde uur was het legendarische Freak Hour, waarbij we de platen draaiden voor de échte liefhebbers: obscure platen, vaak collectors items, die je vaak nergens anders hoorde. Dát maakte ons toentertijd onderscheidend van de rest.

Naast al dat muzikale geweld hadden we ook het BTG-nieuws (2 blokjes), de oldschool hiphopplaat, de prijsvraag en de BTG-mix, meestal aan elkaar geslingerd door "yours truly".

Dit vormen ook weer de ingrediënten voor komende vrijdag. Zorg dat je er dan óók bij bent en Remco Touwtje, Frankie Rodriquez en DJ André zullen je verwelkomen op RTV Ronde Venen

Behind The Grooves
Behind The Grooves