Get Adobe Flash player

Luister binnenkort weer naar Behind the grooves


listen with Window Media Player   listen with Winamp   listen with iTunes   listen with RealPlayer

Behind The Grooves | Laatste nieuws

Behind the grooves gestopt op db962

 

Sinds half mei 2019 is Behind the grooves gestopt bij  db962. Binnen afzienbare tijd zal BTG weer te beluisteren zijn bij een nader te noemen radiostation. Er hebben zich al een aantal stations gemeld waar BTg een plaats kan krijgen in de programmering. Wij hopen half augustus te kunnen melden bij welk radiostation dat zal zijn.

500x radioshow Behind the Grooves op Rosa Digitaal!

Op vrijdag 4 april a.s. jubileert het radioprogramma voor 80’s oldschool classics, rare grooves en underground funk, Behind the Grooves. Het programma vol floorfillers van destijds, is dan alweer voor de vijfhonderdste keer te beluisteren. Behind the Grooves is op 2 april 2004 begonnen op RosaFM, de lokale omroep voor de gemeente Abcoude. Het is eigenlijk een dubbel jubileum. Niet alleen is het de 500e uitzending, het bestaat ook exact 10 jaar! In het voorbije decennium is het programma uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende radioprogramma’s op dit gebied, met luisteraars over de hele wereld.

Lees meer...

14 feb Valentine edition 2014

14 FEBRUARI BEHIND THE GROOVES VALENTINE EDITION 2014

gerrit-valentine

Sinds enkele jaren hebben we als vast item in ons radioprogramma Behind the Grooves de "Slow Classic", door de jaren heen is dit een beetje uitgegroeid tot 'Gerrit's item'. Aangezien dit jaar Valentijnsdag op een vrijdag valt hebben wij van Behind the Grooves besloten om vrijdag 14 februari a.s. een uitzending te maken in het teken van Valentijnsdag. De reguliere items in het programma blijven behouden echter alle platen die daar omheen worden gedraaid zullen voornamelijk bestaan uit mid-tempo en slow classics.

Luister ook, vrijdag 14 februari naar Behind the Grooves 'Valentine Edition 2014' @ www.rosadigitaal.nl

 

Met dank aan Roy voor de foto.

Behind the Grooves in 2014

btg kerst 2013Allereerst wensen we jou als bezoeker/luisteraar van onze website een goed uiteinde van 2013 en een waanzinnig goed 2014 toe. Het team van Behind the Grooves ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet sinds wij afscheid hebben genomen van de lokale omroep waar wij deel van uitmaakten. We zijn een nieuwe weg ingeslagen en zijn er van overtuigd dat deze koers de juiste is. Wat betekent dit concreet voor jou als luisteraar: Behind the Grooves blijft zoals je gewend bent iedere vrijdag te beluisteren via deze website alleen zijn we niet meer op de kabel en in de ether te ontvangen. We hopen jullie vanaf aanstaande vrijdag weer in grote getale te mogen verwelkomen tijdens de eerste Behind the Grooves van 2014 met onder andere een Jaarmix van onze 'huismixer' Evert Reijn, luisteren dus!

Remco, Marcel en Gerrit
Team Behind the Grooves

Foto's 23 nov. online

De foto's van de BTG Old School Dance party staan online. Kijk in het menu onder foto's. Of klik hier.

Met dank aan Marco www.mmrb.nl

DSC_1074

Behind The Grooves
Behind The Grooves