Get Adobe Flash player

Luister binnenkort weer naar Behind the grooves


listen with Window Media Player   listen with Winamp   listen with iTunes   listen with RealPlayer

Behind The Grooves | Laatste nieuws

350ste uitzending Behind The Grooves op RosaFM

Image Vrijdagavond 18 februari 2011 wordt het radioprogramma “Behind the Grooves” voor de 350ste keer uitgezonden op Rosa FM de lokale omroep voor Abcoude en De Ronde Venen. De huidige setting van programmamakers, Marcel van de Schraaf, Remco Touwtje en Gerrit van de Kolk draaien nog steeds de Oldschool Classics, Rare Grooves en Underground Funk uit vervlogen tijden, die erg populair waren in de jaren 80 in de discotheken over de gehele wereld.

Het programma heeft in bijna zeven jaar tijd landelijke en buitenlandse bekendheid gekregen mede dankzij een live interview in de studio van Rosa FM met Louis Johnson (Brothers Johnson) bekend van het nummer “Stomp”. Maar niet te vergeten interviews met Larry Dotson (Bar-Kays), Evelyn “Champagne” King,  Yvonne Gage, Michael Cooper (ConFunkShun), Melba Moore, Stedman Pearson van “Five Star”, Teena Marie (bekend van haar nummer “Behind the Groove”) en hadden we in een Amsterdams restaurant tijdens een etentje een interview met Delroy Murray van “Total Contrast” bekend onder andere van de nummers “Hit and Run” en “Takes A little Time”.

Lees meer...

Remco Touwtje & DJ Boes live on stage bij 70s & 80s party

Image Op 12 februari 2011 staat Remco Touwtje van "Behind The Grooves" samen met DJ Boes live on stage op de 70s & 80s party die gehouden wordt in party centrum "De Meijert" in Mijdrecht. Het item van die avond is  "The Groove". Op deze avond zullen de lekkerste classics voorbij komen. Party centrum "De Meijert" is gelegen aan de Dr. J. van der Haarlaan 6, 3641 JW in Mijdrecht. De party begint om 21.00 uur, de entree is  € 10,00 en de minimum leeftijd is 25 jaar. De voorverkoop start maandag 10 januari.

Lees meer...

Happy New Year!

Image Namens Behind The Grooves wensen wij iedereen een heel gezond en groovy 2011 toe. Ook in 2011 zullen wij je weer de beste Oldschool Classics, rare grooves & underground funk voorschotelen. Wij hopen jullie weer te verwelkomen aanstaande vrijdag 7 januari bij weer een nieuwe uitzending van Behind the Grooves.

Happy New Year!!!

Gerrit, Remco & Marcel

Behind The Grooves
Behind The Grooves