Get Adobe Flash player

Luister live Behind the Grooves vrijdag 21.00-00.00 uur op DB962


listen with Window Media Player   listen with Winamp   listen with iTunes   listen with RealPlayer

Behind The Grooves | Laatste nieuws

300ste uitzending “Behind the Groovesâ€&#160

ImageVrijdagavond 29 januari 2010 wordt het radioprogramma “Behind the Grooves” voor de 300ste keer uitgezonden op Rosa FM. De huidige setting van programmamakers, Marcel van de Schraaf, Remco Touwtje en Gerrit van de Kolk draaien nog steeds de Oldschool Classics, Rare Grooves en Underground Funk uit vervlogen tijden, die erg populair waren in de jaren 80 in de discotheken over de gehele wereld. Het programma heeft in bijna zes jaar tijd landelijke en buitenlandse bekendheid gekregen mede dankzij een live interview in de studio van Rosa FM met Louis Johnson (Brothers Johnson) bekend van het nummer “Stomp”. Maar niet te vergeten interviews met Larry Dotson (Bar-Kays), Evelyn “Champagne” King,  Yvonne Gage, Michael Cooper (ConFunkShun), Melba Moore, Stedman Pearson van “Five Star”, Teena Marie (bekend van haar nummer “Behind the Groove”) en hadden we in een Amsterdams restaurant tijdens een etentje een interview met Delroy Murray van “Total Contrast” bekend onder andere van de nummers “Hit and Run” en “Takes A little Time”.

Lees meer...

Prettige Kerstdagen en een groovy 2010!

Image Vrijdagavond 25 december (1e kerstdag) hebben Marcel van de Schraaf en Remco Touwtje de eerste uitzending verzorgd van Behind The Grooves vanuit het nieuwe studio complex van Rosa FM. Na de uitzending kon er even "gechilled" worden op de bank in de ontvangst ruimte. Wat te drinken en een lekker hapje waren natuurlijk aanwezig. Nieuwjaarsdag is er weer een nieuwe BTG. Kom even langs in onze chat of via de livestream of via de 107.6 in de regio Amsterdam.

Lees meer...

Behind the Grooves op 1e kerstdag

Vrijdagavond 1e kerstdag zal Behind the grooves beginnen op 22.00 uur. Vanwege de kerstprogrammering op Rosa FM zijn we er een uurtje later dan normaal. Dat betekent dat we er dan ook tot 01.00 zijn. We hopen dat je na de zware tafeling van 1e kerstdag lekker komt uitbuiken bij ons en neem een kijkje in onze chat. Verder wensen wij, Marcel, Remco en Gerrit jullie allemaal prettige kerstdagen!
Behind The Grooves
Behind The Grooves