Get Adobe Flash player

Luister binnenkort weer naar Behind the grooves


listen with Window Media Player   listen with Winamp   listen with iTunes   listen with RealPlayer

Behind The Grooves | Laatste nieuws

Jane Proove te gast bij Behind the Grooves

Vrijdag 16 november aanstaande, is zangeres Jane Proove te gast bij het oldschool danceclassics radio programma 'Behind The Grooves' op RTV Ronde Venen. Jane had in 1988 een clubhit met het nummer 'The only one'. Deze plaat werd geschreven door Fabian Lenssen en geproduceerd en gemixt door Rutger'Rutti' Kroese die  ook onder andere veel deed voor Tony 'The Chief' Scott. Jane heeft in 1996 "Let Da Love Shine" uitgebracht, waarvan ze het schijven van de tekst voor haar rekening nam. Jane is nog steeds bezig met muziek, zowel zingen als op piano en wij van Behind the Grooves zijn benieuwd hoe het met Jane gaat en gegaan is in de afgelopen jaren.

Luister dus vrijdag 16 november tussen 21.00 uur en 00.00 uur naar Behind The Grooves op RTV Ronde Venen via
105.6 & 107.6 FM, livestream www.behindthegrooves.nl & www.rtvrondevenen.nl

 

Lees meer...

Aanstaande vrijdag bij de "Legacy Edition" Sharon Brown

Aanstaande vrijdag 7 september heeft "Jazzi" van Behind the Grooves in de "Legacy Edition" een interview met de Amerikaanse zangeres Sharon Brown. Haar grootste hit in Nederland en waar dan ook ter wereld was "I Specialize In Love".  Luister dus aanstaande vrijdag naar Behind The Grooves op RTV Ronde Venen tussen 21.00 en 00.00 uur om niets te missen.

Lees meer...

Foto's online 9 maart

Allemaal onwijs bedankt voor een fantastische 400e uitzending en voor de mooie kado's. Het is te hopen dat we voldoende studiomuur hebben om alles aan op te hangen. Nogmaals bedankt voor alle support de afgelopen jaren en nu op naar de 500e uitzending.

Klik hier voor het fotoalbum

DSC_4814 DSC_4848 DSC_4855

9 maart 2012: De 400ste uitzending van Behind the Grooves

Speciaal voor 9 maart een vernieuwde website aangeboden door MMRB Webdesign.

header BTG

Vrijdag 9 maart aanstaande is het toonaangevende 80’s oldschool classics, rare grooves en underground funk radioprogramma Behind the Grooves voor de vierhonderdste keer te beluisteren. Behind the Grooves is op 2 maart 2004 begonnen op RosaFM, de lokale omroep voor de gemeente De Ronde Venen en is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende radioprogramma’s op dit gebied. Behind the Grooves wordt inmiddels niet alleen meer via RosaFM uitgezonden, maar ook via APCS Radio en Radio A6 in Almere.

Lees meer...

1e uitzending van 2012

Vrijdagavond 6 januari 2012 is de eerste uitzending van Behind the Grooves in het nieuwe jaar. Vele vaste luisteraars zullen de weg vinden naar de studio van RosaFM om ons de hand te schudden op het nieuwe jaar. In dit jaar staat als eerste de 400ste uitzending op het programma. Deze uitzending valt samen met een 'Legacy Edition' op 9 maart aanstaande. Behind the Grooves zal dan niet om 21.00 uur aanvangen maar al om 19.00 uur. Dan zullen Remco, Marcel & Gerrit de aftrap geven van deze avond van deze feestelijke uitzending. Daarna zullen DJ André, Frankie Rodriquez en Remco Touwtje de 3 maandelijkse 'Legacy Edition' ten gehore brengen tot 01.00 uur in de nacht. Verwacht wordt dat er vele luisteraars en belangstellenden aanwezig zullen zijn in de studio tijdens deze 400ste uitzending, van het langst lopende Oldschool Classics, Rare Grooves & Underground Funk radioprogramma wat te horen is op de lokale omroepen in Nedeland.

Behind The Grooves
Behind The Grooves